by

Amintire din Barcelona, un pix personalizat

Acum 2 ani am fost in Barcelona impreuna cu partenera mea de viata. Pot sa spun ca a fost una din cele mai frumoase experiente pe care le-am avut pana acum, nu doar pentru frumusetile orasului si modul foarte profesionist prin care localnicii isi trateaza turistii, dar pentru gradul de relaxare care l-am avut in acest concediu. Am fost atat de relaxat pe toata perioada city break-ului, ca am uitat la sfarsit sa-mi cumpar ceva si pentru mine (zic si pentru mine, pentru ca am luat pentru ceilalti, asa cum se obisnuieste, cate un magnet de frigider sau cate un pahar de shoot cu Barcelona).

Acum, dupa mai bine de 2 ani de atunci, am reusit totusi sa-mi dau seama ca m-am intors cu ceva acasa si care se pare ca este singura mea amintire de acolo. Este vorba de un pix cu Barcelona. Si ca sa vedeti cum mi-am adus aminte, trebuia sa comand online niste pixuri metalice si cautam printre cele care le aveam acasa un model care sa-mi placa si pe care sa-l dau exemplu. Si cautand eu printre pixuri si creioane, am dat de cel de la Barcelona, pe care il luasem pentru ca vroiam sa completam ceva pe niste foi.
Si uite asa, nu am plecat de acolo cu mana goala, ci m-am intors acasa cu un pix personalizat.

Toata aceasta aventura m-a facut sa incep sa ma uit ce alte lucruri traznite am ca amintire de prin calatoriile mele. Mai am un power bank personalizat de la Milano, pe care l-am luat pentru ca aveam o urgenta nevoie de poze si bateria de la telefon nu era suficient de draguta sa ma tina atat de mult pe cat aveam eu nevoie.  Am mai gasit si un desfacator de vin, pe care l-am adus din Bulgaria acum vreo 4 ani si pe care nu l-am folosit niciodata, desi am avut o perioada in care cautam cu disperare un tirbuson prin casa.

Una peste alta, cred ca voi continua traditia si voi veni doar cu lucruri mai putin obisnuite din calatoriile mele viitoare, indiferent de locatia pe care mi-o aleg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *