by

Cum se face tuning auto

Cand vine vorba de tuning auto, sunt o gramada de metode si modele catre care sa ne orientam  si alegerea devine dificila.

Din acest punct de vedere, lucrurile nu stau chiar atat de simplu, deoarece este nevoie de ceva tehnologie, al carei pret este unul destul de mare. Un tunning reusit va trebui sa fie in masura sa reflecte personalitatea celui care conduce o astfel de masina. Deci, in cazul in care tunning-ul este sinonim cu personalizarea, acest lucru se poate realiza astfel:

Daca sunteti dependent de sofat si faceti acest lucru pe distante destul de lungi, pentru a evita sa va rataciti pe vreo straduta din orase de la noi din tara sau din strainatate, cel mai bine este sa va montati un sistem de navigatie care sa aiba instalate ultimele harti actualizate.

Foarte multe persoane sunt de parere ca daca isi personalizeaza autoturismul, cu siguranta increderea in masina si in cel care o conduce este in crestere. Pentru a realiza un astfel de lucru, in mod corespunzator si pentru ca autoturismul dumneavoastra sa arate ca o bijuterie pe roti, trebuie sa tineti cont de faptul ca niste jante din aliaj si cauciucuri cu garda joasa, sunt pe departe de a fi suficiente pentru a avea o masina tunata.

Un accesoriu care poate schimba aspectul interior al masinii si care este extrem de folositor, este reprezentat de montarea unei cutiute secrete, in care sa puneti diverse obiecte care trebuie ascunse de ochii celor din jur. In aceste loc secret, tineti cont sa montati si un sistem de iluminare corespunzator, care sa va ofere posibilitatea sa vedeti si pe timpul noptii, iar cea mai indicata in acest caz este folosirea catorva led-uri de culoare albastra, violet sau asortata cu restul cu led-urile din autoturismul dumneavoastra.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *