by

De ce nu se uita romanii la meciurile de Rugby?

Fotbalul de tipul rugby este un tip de fotbal dezvoltat la Școala de rugby, in Warwickshire, una dintre multele versiuni de fotbal jucate la școlile publice in limba engleză în secolul al 19 – lea. Cele două tipuri principale de rugby sunt liga de rugby si uniunea de rugby. Cu toate că liga de rugby a folosit inițial normele Uniunii de rugby, ele sunt acum sporturi cu totul separate.
Ca urmare in anul 1895 s-a divizat în fotbal de rugby, cele două forme liga de rugby si rugby Unirea au intrat diferit doar în administrare. La scurt timp au fost modificate regulile pentru liga de rugby, care rezultă în două forme distincte de rugby. După 100 de ani, în 1995 s-au alăturat Uniunii liga de rugby si cele mai multe alte forme de fotbal profesionist.
În Franța, rugby este larg jucat și are o tradiție puternică, occitană și catalană zonele de-a lungul regiunilor de frontieră între Spania și Franța. Jocul este foarte popular în Africa de Sud, care a fost introduse de către coloniști vorbitori de limba engleză în secolul al 19-lea. Colonisti britanici au adus, de asemenea, jocul cu ei, în Australia și Noua Zeelandă, în cazul în care jocul este jucat pe scară largă.
In tara noastra nu se regaseste printre sporturile renumite si nici nu se omoara lumea pentru vizionarea unui astfel de fotbal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *