by

Dezamagire totala la vizionarea filmului Batman v Superman

Batman (Ben Affleck) și Superman (Henry Cavill) împart ecranul in filmult BATMAN V SUPERMAN.
Povestea dupa care s-a realizat si filmul este scrisa de de David S. Goyer și Chris Terrio, iar filmul este regizat de Zack Snyder.
Ca si rating pot spune ca se incadreaza in PG-13 (pentru secvențe intense de violență și de acțiune de-a lungul și unele senzualitate).

Imagini pentru superman v batman
Genul acestui film este actiune, aventura.
Din păcate, cu un pas în jos de la Man of Steel. In primul rand, am fost un pic sceptic cu privire la acest film, și am crezut că runtime-ul de (aproximativ 2 ore și jumătate) a fost mult prea mult timp (și la sfarsitul filmului mi-am dat seama ca eu chiar am avut dreptate). Scenele de acțiune au fost mai bune decât ceea ce am văzut în remorcă. Cu toate scenele apocaliptice si teribile, ce au avut in CGI (îl veți ști când veți vedea), dar în general am fost oarecum dezamagit. Filmul a avut o acțiune nebuna ( doar a fost regizat de Zack Snyder, la ce va-ti fi asteptat?), dar intriga nu știa unde merge…..

Imagini pentru superman v batman

O mulțime de scene au fost un tratament pentru mine să le văd . Nu a fost mai mult la Jesse Eisenberg decât ceea ce am văzut. Dar, la fel ca oricare alt film, nu este perfect si are defecte. Puteți vedea că Zack a încercat din greu, foarte greu pentru a potrivi totul frumos în film, dar peste umplutura pe care tot a incercat sa o faca, si in cele din urma i-a si iesit…trebuia să se astepte ca la un moment dat ca nu ii va iesii si va fi criticat,. În afară de asta, cred că există unele fane-băieți care vor fi satisfăcute, indiferent cât de rău filmul este. Sper ca articolul meu nu o sa va influenteze in vreun fel anume, si sper să ajungi se te bucuri de film, daca eu tot nu am reusit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *