by

Ce pot invata barbatii de la femei despre slabit si alimentatie

Nu stiu cum fac ele, dar femeile slabesc mult mai repede decat noi. Din punctul meu de vedere incepe sa fie frustrant, nu-i asa? Daca vrei sa descoperi ce putem invata noi barbatii de la femei despre slabit si alimentatie, atunci este cazul sa va dau cateva ponturi.

Image result for barbati si femei la dieta

Ce pot invata barbatii de la femei? Nutrition.com a facut un studiu de caz care a scos la iveala faptul ca femeile reusesc sa scape mult mai repede de kilogramele nedorite, iar trucurile lor sunt destul de simple si nu necesita foarte mult timp.
Femeile reusesc sa se concentreze mult mai bine asupra obiectivelor pe care doresc sa le atinga, ceea ce inseamna ca vor reusi sa scape de kilogramele nedorite atunci cand isi propun acest lucru. Totodata unele dintre ele fac mai mult sport decat barbatii. Pot spune ca un singur lucrur gresit mai fac unele dintre ele, si aici ma refer la faptul ca slabesc prin infometare, ceea ce noi nu am face niciodata asa ceva.Potrivit unui studiu efectuat la Universitatea de sport de la noi din tara, femeile fac miscare aproximativ 60 de minute pe zi, in timp ce barbatii aproximativ 30 minute pe zi.

Image result for barbati si femei la dieta

Ce putem invata de la femei despre slabit si alimentatie

1. Nu te mai stresa cu gandul doar la kilogramele pe care le ai in plus si la faptul ca vrei sa slabesti
Iubitele noastre au o mentalitate mult mai deschisa atunci cand vine vorba de slabit, alimentatie, stil de viata, asa ca ele nu isi fac foarte multe griji, cum este in cazul unora dintre noi. Stresul iti poate afecta stilul de viata si silueta, asa ca incearca sa nu iti mai faci griji la fiecare pas si concentreaza-te asupra obiectivelor tale. Este suficient doar sa incepi sa faci cateva schimbari in alimentatie/rutina/sanatate si sa pui in balanta toate acele lucruri pe care le poti face si care te pot ajuta sa obtii muschii pe care tii doresti.
2. Mananca in fiecare dimineata
Micul dejun este cea mai importanta masa a zilei, asa ca nu este indicat sa pleci de acasa cu stomacul gol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *