by

Expozitii masini 2016

Expozitia de masini fabricate din acest an va avea loc la Salonul Auto Bucuresti & Accesorii,fiind editia a XIV-a internationala si platforma de business nr. 1 a domeniului auto din Romania.Aceasta expozitie va avea loc in perioada 15 – 20 septembrie 2016 pe o suprafata de peste 30.000 mp in cadrul complexului Romaero Baneasa.
Salonul Auto Bucuresti & Accesorii aflat la 25 de ani de la prima sa defasurare, reprezinta elementul cheie al pietei auto romanesti. In cadrul evenimentului vor fi prezentate ultimele noutati privind noile colectii de autoturisme, si accesorile destinate segmentului auto. Este singurul eveniment de acest gest din Romania.
Sunt 30 de premiere nationale, automobile venite direct din Germania si peste 300 de modele auto au fost expuse pentru a putea fi vizualizate la acest salon.
La Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2016 vor fi prezente automobile venite direct din Germania, cele mai noi modele auto de la: Adria, BMW, Citroën, DS, Fiat, Fiat Professional, Ford, Honda, Hyundai, Isuzu, Jaguar, Jeep, Kia, Land Rover, Lexus, Maserati, Mazda, Mercedes-Benz, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Piaggio, Seat, Skoda, Suzuki, Toyota, Volvo.

Firmele care se inscriu la SAB & Accesorii 2016 si achita taxa de participare, dar si valoarea totala ca chiriei spatiului expozitional pana la data de 10 mai 2016, vor putea obtine o reducere substantiala de 30% care se aplica la chiria spatiului neamenajat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *