by

La ce cameră de poker online joacă cei mai buni jucători din România?

pariurix-dmgblog-1

Cele mai bune camere de poker online sunt în primul rând cele unde poți juca legal. Doar trei operatori de jocuri de noroc și-au prelungit licența pentru camera de poker: Pokerstars, 888Poker și Unibet.

Presupun că cei mai buni jucători din România joacă pe cea mai bună platformă. În general, departajarea se face în funcție de mai multe criterii:  seriozitatea operatorului de jocuri de noroc, echivalentă deseori cu vechimea lui și cu numărul țărilor în care e prezent, grafica, bonusul oferit, tipurile de jocuri, turneele organizate, taxele percepute, serviciul de suport pentru clienţi etc.

Un argument solid pentru departajare

Cunoscătorii spun că nu există o cameră de poker care să fie de 10+ la toate capitolele. Prin urmare, ar fi un exercițiu de subiectivism să spui că cea mai bună este „cutare”. Eu spun că subiectivismul bazat pe un argument solid este pe jumătate iertat.

Judecând după numărul de jucători constanți, Pokerstars își confirmă statutul pe care îl are la nivel mondial. Este ca la alegerile democratice. Cine primește cele mai multe voturi iese președinte, chiar dacă mai are și defecte.

Acest operator este și deținătorul unor recorduri în ceea ce privește numărul de participanți la turneele organizate. S-au strâns 150.000 de jucători la un turneu care a avut loc în anul 2009, apoi 200.000 la o competiție între cei mai buni, în 2011. Recordul absolut în pokerul online a fost stabilit în anul 2013, când au fost „numărați” 250.000 de participanți.

Trecerea spre profesionism

pariurix-dmgblog-2

La capitolul acesta ar fi de menționat și turneul „Sunday Million”, în care participanții se luptă săptămânal pentru poturi care ajung de milioane de dolari. Exemplu ca să înțelegi despre ce vorbesc: pe 7 martie 2011, aproape 60.000 de participanți au jucat pentru un pot total de $11.825.600 de dolari.

Cei mai buni jucători devin profesioniști, mai devreme sau mai târziu. Poți trăi bine din poker dacă te pricepi. Nici măcar nu trebuie să fii cel mai bun dintre cei buni. La acel nivel vorbim de sute de mii de euro câștigate la un turneu. Sunt bune și câteva mii, nu?

Platformă pentru jucătorii avansați

Profesioniștii preferă de obicei partidele față în față, unde își pot valorifica mai bine calități precum interpretarea limbajului corpului adversarilor sau inducerea în eroare a partenerilor de joc prin simularea unor trăiri. Le rămân însă destule atuuri și pentru pokerul online: e atent la ce joacă toată masa, nu numai la ce cărți are el, alternează strategiile de joc pentru a nu fi citit de ceilalți participanți la joc, minimizează orice risc, nu intră în bătălii pe care nu le poate câștiga ș.a.m.d.

Pokerstars este o platformă pentru această  categorie de jucători, dar și pentru începători. Sunt diverse avantaje pentru novici. Cel mai important ar fi că pot să câștige bani investind puțin, grație jocurilor în care sunt permise și mize mici. De asemenea, sunt multe freeroll-uri, iar câștigurile de pe urma lor pot fi investite în taxe de participare la partide cu premii mai mari.

Se poate juca și de pe mobil

pariurix-dmgblog-1

Camera de poker amintită se detașează de celelalte și prin diversitatea tipurilor de jocuri: pe lângă cunoscutele Hold’em, Omaha sau Omaha Hi/Lo, există 5 Card Omaha, 5 Card Omaha Hi/Lo, Courchevel, Courchevel Hi/Lo, Stud, Stud Hi/Lo, Razz, 5 Card Draw, 2-7 Triple Draw, 2-7 Single Draw sau Badugi. La mesele de tipul Sit&Go, poți juca și jocuri mixte precum HOSE, HORSE, Mixed Hold’em, Mixed Omaha Hi/Lo, Mixed Omaha, 8-Game, Hold’em/Omaha sau Triple Stud.

Operatorul a lansat și o aplicație foarte apreciată pentru mobil. Se poate instala atât pe Android, cât și pe iOs. Ai nevoie de dispozitive cu baterie rezistentă, pentru că un joc de poker putea dura, și dura, și dura. Dacă ai probleme tehnice, te poți adresa cu încredere, la orice oră, în limba română, serviciului pentru suport clienți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *