by

Locurile de top din CARAIBE

Insula Caraibe este formata din peste 5000 de insule, recife si fiecare are propriile sale atractii unice la preturi diferite. In ultimii ani, chiar si insulele foarte izolate au fost transformate în unele dintre cele mai exclusiviste destinații în vacanță din lume.

Imagini pentru caraibe

Există o concepție greșită că o excursie in Caraibe va fi extrem de costisitoare și nu o destinație viabilă pentru călătorii cu buget redus. În timp ce cazarea poate fi costisitoare, costurile produselorr alimentare și al activităților poate varia foarte mult de la o insula la alta.
Aruba Bahamas Curacao Jamaica

Imagini pentru Aruba Bahamas Curacao Jamaica
Locuri de cazare – hostelurile costa in jur de 40 USD pe seara în afara sezonului, o camera la hotel de 5 stele ajungand la 250 USD pentru ocuparea unei camere single sau double.

Imagini pentru Aruba Bahamas Curacao Jamaica
Alimente – Prețurile variază în mod considerabil în funcție de insula in care vă aflați, daca va doriti sa nu cheltuiti bani multi pe mancare mergeti in Republica Dominicană unde un fel principal costa aproximativ 10 USD. Sfatul meu pentru regiune: evita restaurantele in apropierea porturilor de croazieră și stațiunile, găsiți piețele locale.

Imagini pentru FRUCTE DE MARE
Transport – Servicile de transport cu autobuzul pe insule sunt ieftine, rareori mai mult de 3 USD. Puteți să faceti autostopul în condiții de siguranță (cu excepția Jamaica, Republica Dominicană, Cuba și Haiti). Pe insule, fără un sistem de autobuz, un taxi poate fi singura formă de transport cu tarife ce se ridica la 15 USD chiar și pentru o scurtă călătorie.

Imagini pentru TRANSPORT CARAIBE
Activități – În general, tururi istorice și atracții arhitecturale sunt relativ ieftine ( 5-20 USD), în timp ce scufundările costa de obicei , un minim de $ 125 USD.
Ia o croazieră – croazierã poate oferi o modalitate de low-cost pentru a vedea diferite insule. Croazierele pot fi ieftine ( 50 USD pe zi), mai ales dacă este rezervata cu mult timp inainte.

Imagini pentru activitati caraibe

Locurile de top pentru a le vedea și face în Caraibe
Antigua – 365 plaje albe si roz pot fi găsite în Antigua, una dintre cele mai mari insule din Caraibe.

Imagini pentru Antigua caraibe

Dunn River Falls, Jamaica – Aceasta este cea mai populară atracție în Jamaica; ea este alcătuită dintr-o cascadă impresionantă și o colecție de piscine, care duc direct în ocean.

Imagini pentru Dunn River Falls, Jamaica

Havana, Cuba

Imagini pentru Havana, Cuba

– Havana este cel mai mare oras din Caraibe. Cu toate acestea, în ultimul timp, orașul a apărut ca un focar turistic, bogat în istorie, arhitectură și cultură. Încercați să vizitati țara în luna iulie, când Santiago (al doilea oraș ca mărime) sărbătorește anual Carnavalul de Santiago de Cuba. De la 24-26 iulie străzile se umplu cu muzică și dans.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *