by

Mai va uitati la filmele de la TV?

Eu am o dilema totala despre o chestie care mi se pare destul de interesanta, oare se mai uita cineva la filme la TV? Eu sincer sa fiu am vazut ultimul film la TV acum vreo cateva luni bune si asta pentru ca s-a nimerit pe HBO un film destul de interesant, pe care nici macar nu l-am vazut de la inceput. Pai adevarul e ca la cate optiuni ai in online, nu prea mai ai cum sa te uiti la TV, mai ales ca majoritatea filmelor pe care le difuzeaza PRO TV sau Antena 1 (cei din urma stau prost rau de tot la capitoulul asta) sunt vechi de cel putin 1 an. Un film, ca sa fie captivant, mai ales cele care se adapteaza la modul de viata, la moda si la evenimentele sociale actuale, trebuie vazut atunci cand apare. Cel mult cu o luna sau doua intarziere, altfel risca sa nu fie deloc inteles.

Ganditi-va ce inseamna sa vezi un film cu glume de 2010. Nu mai au nici un haz, ba de multe ori sunt destul de fade si plictisitoare. Asa ca, daca nu puteti merge la cinema, exista o multime de optiuni online. Eu recunosc ca ma mai uit ocazional pe solarmovie la cate un film care abia a aparut si nu apuc sa merg sa-l vad la cinema.

Chiar acum de curand am vazut unul si anume Suicide Squad. Ia uite ce trailler dragut are:

Destul de captivant si imi pare extrem de rau ca nu am putut sa-l vad in cinema, cred ca ar fi avut o multime de efecte speciale interesante. Dar cum se anunta sa fie cel mai bun film al anului, nu puteam sa-l ratez de tot si sa ramana nevazut. Nici un film nu ramane nevazut, care are feedback bun si pozitiv.

1 Comment


  1. // Reply

    Eu nu prea mai am timp de tv, dar nici de filme de pe net.
    Foarte rar… mai arunc ochii pe unul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *