by

Mi-am luat ventuze si masa pentru masaj

Da, nu este nici o gluma si nici nu vreau sa credeti ca ma apuc sa devin vreun masor profesionist, dar mi-am luat ventuze pentru masaj. Si am facut treaba asta pentru ca vreau sa experimentez impreuna cu sotia un pic mai mult pe partea masajului de relaxare si sa nu mai mergem sa dam cate 20-30 lei pe saptamana altora. Cat de greu poate sa fie, mai ales ca avem la indemana atatea tutoriale pe youtube.

Vointa avem, tutorialele sunt acolo pentru noi, ne mai lipseau doar ustensilele necesare. Si asa am inceput sa cautam amandoi pe Google ventuze masaj de vanzare, masa de masaj, preturi si orice altceva ne mai trebuie sa facem treaba ca la un salon de profesionisti. Deja aveam in cap cum o sa se desfasoare o sedinta de masaj, cum o sa dormim si noi super relaxati si cum o sa ne calmam dupa o zi foarte aglomerata la birou.

Momentan, mai avem de cumparat cateva chestii, dar ventuzele vreau sa spun ca sunt senzatie. Le-am incercat aseara si au dat rezultatele dorite, desi pozitia in pat este un pic cam incomoda si este nevoie de acea masuta cu o gaura, in care sa iti pui capul, pentru a nu sta cu el intr-o parte.

relax-masaj

Toata distractia cred ca ne va duce undeva pe la 1000 lei, dar cand ne gandim ca doar in ultimile 6 luni am fost cam de 10 ori la salon, acolo unde am platit aproape cei 1000 de lei adunati, o consideram o investitie pe termen lung.

Asa ca daca vreti sa va orientati catre asa ceva, ventuze masaj de vanzare le gasiti si pe siteuri de specialitate precum Ventussa, de acolo de unde le-am cumparat noi, masa de masaj o gasiti fie pe olx, fie pe magazine online precum eMAG, iar celelalte accesorii, cum ar fi uleiul, le gasiti fara nici o problema la orice farmacie. In cazul in care vreti vre-un ulei mai special, atunci sunt o multime de site-uri de specialitate unde le gasiti fara nici o problema.

Tot ce trebuie este un pic de rabdare, vointa si binenteles ceva timp seara pentru a te ocupa de toate cele.

Daca aveti nevoie si de informatii complete, aveti un ghid oferit de csid.ro din care sa va documentati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *