by

Motocicleta Harley-Davidson FLH Electra Glide

Nu pot spune ca sunt fan motociclete, sau ca am mers vreodata pe un motor, insa stand pe acasa si uitandu-ma un pic la televizor am vazut un documentar despre motocicletele Harley Davidson. Acestea am auzit ca vor fi scoate la licitatie la sfarsitul acestei luni.
Motocicleta Harley-Davidson FLH Electra Glide i-a apartinut marelui actor premiat cu Oscar in 1969. Valoarea ei este estimata undeva intre 300000 si 500000 de euro. Eu consider ca este singura motocicleta condusa de Brando care mai exista.
Mike Brando, este fiul starului din “Nasul”. Acesta a declarat pentru revista People urmatoarele aspecte: “Tatal meu a fost adulat de fanii din intreaga lume si sper ca multe dintre piesele scoase la licitatie de Julien’s Auction vor oferi o scurta incursiune in viata lui”. Acesta a relatat in mai multe emisiuni cat de mult ii placea sa se plimbe noaptea prin New York cu motocicleta pe care si-a cumparat-o in 1975.
In primii ani de New York motocicleta i-a fost aproape tatalui sau.

Acesta a mai spus ca el cand se afla la inceput in New York pleca pe motocicleta spre casa mai mult spre dimineata, si ca in acea perioada nu erau atatea crime in oras si daca isi lasa motocicleta jos, dimineata era inca acolo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *