by

Munca si jocurile nu se potrivesc deloc

De aproape o luna de cand am inceput sa ma joc PUBG, sunt tot mai obisit dimineata cand merg la job. Nu e greu de inteles de ce si in fiecare dimineata primul lucru pe care mi-l pun in cap este sa ma culc la ora 11 maxim. Nu stiu cum e la voi, dar eu mereu ma aud zicand: “diseara gata, abia astept sa dorm, sa ma pun in pat la 10”. Binenteles ca nu se intampla niciodata asta, pentru ca seara vorba este mereu “mai joc unul si gata”. Si se pare ca cele doua nu se potrivesc deloc. Nu reusesc niciodata sa ma culc mai devreme de ora 1 si asta atunci cand sunt cu adevarat obosit, iar dimineata sunt mereu mort de somn in primele 3-4 ore la birou.

Ca ma joc nu stiu daca e neaparat o problema. O faceam si cand aveam 15 ani si aparusele acele jocuri Mario Clasic, insa atunci nu aveam job si la scoala timpul trecea mult mai repede. Problema cea mai mare este cu trezitul dimineata si cu cele 3-4 ore cand sunt zombie, pana e soarele sus de tot.

Fac asta de cand ma stiu si nu cred ca o sa se schimbe ceva in viitor. Am tot sperat ca o sa se schimbe daca nu mai am PC, asa ca am luat un laptop si am renuntat la PC. Binenteles ca am gasit jocuri care sa mearga si pe laptop si mi-am dat seama ca nu dispozitivul e problema. Binenteles ca mi-am configurat si un desktop intre timp, un i5-7600K cu 16GB ram si o placa video GTX 1060 de 6GB, ca sa pot sa ma joc PUBG in conditii optime. Pai daca tot ma joc, macar sa nu ma chinui si sa o fac in conditii optime nu?

Jocul in sine este unul foarte misto, fiind foarte complex. E o combinatie de shooter cu aventura. Un pachet intreg de adrenalina, care merge jucat si in echipe si care dureaza intre cateva minute si 30-40 minute, atunci cand reusesti sa ajungi in top 10 jucatori.

M-am tot gandit in ultima vreme ca ar fi o solutie sa schimb jobul, sa ma orientez catre ceva care sa inceapa de la ora 10 nu de la ora 9, dar daca voi stii ca intru la zece, nu ma voi mai culca la ora 1 ci probabil la ora 3, asa ca nici asta nu e o solutie.

De fapt, nu cred ca exista o solutie pentru asta si nici nu sunt sigur ca imi doresc sa gasesc o varianta prin care sa nu mai fac asta si de fapt doar imi spuneam off-ul legat de trezitul de dimineata, pe care sigur cu totii il avem si e de inteles, mai ales ca articolul il scriu la ora 10 dimineata, cascand de aproape 4 ori in 500 de cuvinte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *