by

Ne mai uitam la seriale online?

Foarte complicat de spus ce mai gasim gratuit pe internet si sa fie si de calitate. Nu e tocmai usor sa gasesti un produs bun care sa fie oferit gratuit, un concurs care sa se desfasoare pe bune sau un ceva care sa fie gratuit, fara sa trebuiasca sa indeplinesti anumite cerinte, destul de costisitoare de cele mai multe ori. Si pentru ca singurele lucruri pe care le mai poti obtine free, sunt probabil cele care au un interes ascuns, propun sa facem o lista cu cele putine ramase.

Primele pe lista noastra ar trebui sa fie fara indoiala concursurile de la brandurile mari, care dau premiile pe bune. Este o buna metoda prin care poti obtine ceva lucruri gratuite, fara sa investesti foarte mult timp (de obicei trebuie doar sa completezi niste formulare). Aici lucrurile gratuite sunt destul de importante, pentru ca de obicei sunt bunuri de care te poti folosi si care in general costa destul de mult.

Apoi binenteles ca trebuie sa te orientezi catre aplicatii, site-uri de movies si games ce sunt gratuite si care te pot binedispune. E foarte important sa te poti binedispune din cand in cand, asa cum o fac eu urmarind seriale online. Am ajuns acolo cautand project tv free si ma simt destul de relaxat de fiecare data cand urmaresc cate un serial sau cate un film online. Acestea sunt foarte la indemana daca stii engleza, pentru ca le poti cauta direct pe international, unde oferta este destul de mare.

Si la jocuri gratuite ai de unde alege. Daca ne gandim doar la cele mai populare jocuri din lume la ora actuala, din care se pot castiga bani pe la diferite competitii, sau se pot juca doar pentru relaxare, aici referindu-ma la Dota 2, League of Legends sau Hearthstone, ne dam seama ca nu se potriveste vorba, ce e gratuit nu e bun. Mai ales ca aici nu iti creezi avantaje in joc cu banii ci doar il faci mai animat pentru tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *