by

Sa facem glumite in public, sa rada si altii de noi. Dar de ce?

“Sotia mea are sexualitatea unui lemn, sotului mele ii cam place bautura, pana la varsta asta nu ai invatat sa gatesti cum trebuie, si sa vorbesti cum trebuie!”…. Cu siguranta, ati auzit replici si mai “speciale si deranjante”!
Si aici ma refer la asa zise glumite pe care le spun anumite cupluri in public, urmand principiul ca este haios sa radem de partenerul/partenera nostru/a. Sau, mai bine zis, sa amuzam si sa-i facem si pe ceilalti sa se distreze de ceea ce ne nemultumeste la partenerul nostru, atunci cand nu stim sa spunem un banc bun.

Image result for sicane intre parteneri

In acest fel, ea se duce in jos, tu te duci in sus sau invers si, practic, nu faci decat sa maresti distanta dintre voi, si cu siguranta sa porniti un conflict sau discutii inutile atunci cand ramaneti singuri . De cele mai multe ori acest tip de glume pot aduce in timp mari frustrari. Prietenii vostri sau cunoscutii vor rade copios, se vor amuza, poate vor zice chiar ca sunteti un cuplu haios, isi vor pune anumite semne de intrebare, sau chiar riscati sa fiti criticati. Si poate voi veti considera ca asta este stilul vostru de a comunica in public si de a va face sa va simtiti bine si ca nu face rau sa mai glumesti din cand in cand unul de altul.

Image result for cupluri care rad unul de celalalt
Hazul de necaz este o metoda tot mai des folosita de cupluri , insa extrem de pasiv-agresiva, caci nu schimba nimic in bine, ci doar iti da un confort de a arata anumite sentimente pe tava intr-o forma urata, care ascunde insa o mare dezamagire in spate.
Lipsa de aprecierepoate fi considerata cu siguraranta ca fiind o lipsa de respect.
Daca stam sa ne gandim pentru putin timp o sa ajungem la concluzia ca acest tip de afirmatii la adresa partenerului este o forma de lipsa de respect si neacceptare. Pentru ca, dupa cele cateva minute de amuzament general, ce va fi? Unul dintre noi va cadea pe ganduri si isi va da seama ca nu este luat in serios, apreciat si respectat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *