by

Top 3 produse interesante cumparate din online

M-am gandit sa fac un top cu cele mai ciudate lucruri pe care le-am cumparat eu online de-a lungul timpurilor si care imi vin in minte. Scopul acestui clasament este binenteles de a vedea si de la voi ce alte lucruri destul de interesante ati achizitionat in timp si care a fost utilitatea acestora.

Pe locul 3, pentru ca o sa luam de la coada la cap, este probabil un dop de cada. Da, intradevar, odata am cumparat online un dop de cada. Atat! Comanda a facut 3 lei si a fost si livrata, desi am mai dat inca vreo 14 lei la curier. Motivul a fost acela ca nu reuseam sa gasesc un astfel de dop. Am fost in piata si nu am gasit, am fost la un magazin de electrice si electorcasnice si nu am gasit, m-am enervat si am dat aproape 20 de lei pe un dop de cada.

Locul 2 il ocupa o fara indoiala peria pentru pisica, pe care am cumparat-o in urma cu aproximativ 3 ani, cu gandul ca urmeaza sa-mi iau o pisica. Nu mi-am mai luat pisica, dar binenteles ca am ramas cu peria, pe care nu stiu cand si cum o sa o folosesc si daca o sa o fac vreodata.

Pe primul loc se situeaza o pereche de catuse, pe care le-am comandat dintr-un sex shop, cu mai bine de 9 luni in urma. Le-am folosit o singura data, impreuna cu un un bici pe care il cumparasem sotiei :)). A fost foarte interesanta experienta pe care am avut-o impreuna, chiar daca sotia mea nu concepe sa ne facem cumparaturi din sex shop, acolo unde ea vede doar un loc de vandut vibratoare si papusi gonflabile.

Cam asta ar fi top 3 cele mai interesante produse pe care le-am cumparat eu din online si chiar as fi curios sa vad ce nebunii ati cumparat si voi in timp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *